28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Домініканська Республіка представила заходи безпеки, безпрецедентні для Карибського регіону

news
У прагненні підтвердити статус туристичного напрямку номер один в Карибському регіоні Міністерство туризму Домініканської Республіки розробило всеосяжний «План відновлення туризму», який включає заходи, на даний час не прийняті в жодній іншій країні регіону.
Домініканська Республіка представила заходи безпеки, безпрецедентні для Карибського регіону
З 15 вересня 2020 року від мандрівників не потрібно проходження ПЛР-тестів перед в'їздом в країну. Після прибуття в Домініканську Республіку масове тестування також не проводиться. На даному етапі проводяться лише неінвазивні дихальні експрес-тести методом випадкової вибірки.

До 31 грудня 2020 року всім гостям, які прибувають в готелі, на тимчасовій основі надається безкоштовний план медичного страхування, який крім надзвичайних ситуацій, покриває тести на COVID-19, витрати на тривале проживання та зміну рейсів або дат зворотнього вильоту в разі зараження.

З метою надання повної безпеки Міністерство туризму Домініканської Республіки пройшло процес сертифікації нового протоколу європейською компанією Buró Veritas, європейською компанією, яка спеціалізується на контролі якості туристичних напрямків і об'єктів.

Крім того, з 29 листопада уряд Домініканської Республіки ввів єдину електронну анкету для всіх, хто в'їжджає в країну з метою переходу на безконтактні технології і спрощення міграційних процедур.

До 31 грудня 2020 року міграційна служба буде приймати обидва формати анкет: на фізичному носії та в електронному. З 1 січня 2021 року в експлуатації залишиться тільки цифровий формат.

Анкета заповнюється до етапу міграційного контролю. Після заповнення пасажиру відправляється QR-код, який буде відсканований владою в порту в'їзду або авіакомпаніями під час реєстрації на рейс. Анкету можна заповнити в будь-який час з моменту покупки авіаквитка і до проходження міграційної служби.

Для зручності мандрівників створена сторінка з докладним відео-керівництвом щодо заповнення анкети і списком поширених запитань.

«Електронна анкета - ініціатива, що відповідає поточним реаліям, спрямована на підвищення ефективності міграційних, митних і санітарних протоколів. Також це можливість поліпшити враження прибуваючих і виїжджаючих з країни пасажирів», - заявив Міністр Туризму Домініканської Республіки, Давид Кольядо.
 
За додатковою інформацією звертайтеся:
Action Global Communications