28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Lufthansa тестує нову концепцію посадки пасажирів

news
Lufthansa тестує новий спосіб посадки в літак,що отримав назву Wilma, повідомляє airliners.de.
Lufthansa тестує нову концепцію посадки пасажирів
Це повинно скоротити час, необхідний для заходу пасажирів у літак, і скоротити кількість затримок рейсів. У світовій практиці затриманий вважається рейс, який був відправлений більш ніж на 15 хвилин пізніше від часу, зазначеного у розкладі.
Таким чином, навіть економія декількох хвилин при посадці може допомогти поліпшити статистику пунктуальності авіакомпаній.
Wilma утворилося від слів Window, Middle, Aisle, який означає місце розташування у вікна, по середині та у проході.
Концепція Wilma передбачає, що в першу чергу на посадку ідуть пасажири, які мають місця біля вікна, потім подорожуючі на середніх місцях, а останні у літак заходять власниками посадових талонів з місцями у проході.
Однак для пасажирів з дітьми, пар і подорожуючих группой, буде зроблено виключення - вони зможуть разом заходити в літак незалежно від того, яке місце зазначено в посадковому талоні.
Як і раніше першими позачергово проходити на посадку зможуть пасажири бізнес-класу.
Представник Lufthansa розповів, що в квітні в аеропорту Франкфурта авіакомпанія проводила тестування декількох способів посадки в літак, і саме концепція Wilma дозволяла економити найбільше часу.
Lufthansa має намір продовжити випробування в вересні в різних аеропортах. Конкретні точки авіаперевізник має намір визначити в найближчі тижні.

www.otpusk.com