26 Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2019
жовтень 2019 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Прес-реліз

UITM'2018 - усе найкраще зі світу подорожей!

Цього року Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM'2018 відзначає свій 25-й ювілей. За чверть століття проведення виставки вона заслужила статус найбільш відомої і авторитетної події національного туристичного ринку: тисячі відвідувачів, сотні компаній, десятки країн світу. 3-5 жовтня 2018 року понад 100 провідних туроператорів з 18 країн світу представлять найактуальніші маршрути для внутрішнього, в'їзного та виїзного туризму.

Виставка UITM є ефективним міжнародним майданчиком для консолідації і комунікації професіоналів турбізнесу України і зарубіжжя. Щорічно туристичний салон об'єднує сотні компаній-учасниць, делегатів готелів, санаторіїв, курортів, авіаліній і аеропортів, а також представників міжнародних та національних туристичних організацій, дипломатів від державних міністерств і відомств, агентів суміжних індустрії з України та 20 країн. Зазвичай захід відвідують понад 10 тисяч В2В аудиторії і зацікавлених людей з усіх регіонів нашої країни та інших держав.

У 2018 року участь в головній виставці сезону вже підтвердили національні туристичні організації з Болгарії, Єгипту, Індії, Палестини, Польщі та Таїланду. А також після недовго перерви повернувся національний стенд Чеської Республіки. Окрім цього у географії учасників будуть представлені Перу, Мексика, США, Італія, Франція, Угорщина, Китай, Туреччина, Україна, Фінляндія. Дебютують на виставці компанії Tairiku Travel CO. з Японії, українська турфірма Tourexp, італійські авіалінії Ernest Airlines.

У UITM традиційно беруть участь основні гравці міжнародного і національного туристичного ринку. На ряду з такими лідерами галузі, як Coral Travel, Join UP!, TUI, Feeria, представлять свої стенди компанії Караван Люкс Тур, Вітіана і Джока Тревел Юкрейн.

Склад і географія учасників Міжнародного туристичного салону «Україна» - UITM'2018 в черговий раз підтверджує девіз виставки: «Тут перетинаються всі туристичні маршрути світу»!

За підтримки Національної туристичної організації України вперше на виставці буде використаний новий формат презентації в'їзного та внутрішнього туризму України - Ukrainian Hospitality Days. В рамках цієї експозиції всі міста і регіони України будуть знаходиться в одному просторі, оформлені в єдиному стилі і об'єднані під єдиним брендом. Для дизайну UHD були обрані легкі, екологічні, картонні стенди. Відвідувачам будуть представлені кращі гірськолижні, оздоровчі та морські курорти, екскурсійні програми, готелі, санаторії, розважальні заклади. Туроператори і гіди зможуть включити їх в свої туристичні маршрути. Особливу увагу на UITM традиційно приділяється темі гастрономічного туризму, що набирає популярність у всьому світі. Головною метою гастрономічного туризму є знайомство з національною кухнею і напоями нашої країни. Різноманітні пропозиції і дегустації з 18 міст і регіонів України будуть радувати відвідувачів протягом трьох днів заходу.

Ділова програма UITM в цьому році включає більше 20 заходів, і більше 60 годин семінарів та дискусій, присвячених найбільш важливим питанням туристичної галузі. На додаток до семінарів туристичних операторів про країни світу, в рамках Ukrainian Hospitality Days будуть проведені панельні дискусії та круглі столи, що стосуються розвитку туризму в Україні. До виступів приєднаються Національна туристична організація України, лідер в сфері сертифікації та експертизи компанія SGS і конгрес шеф-кухарів Fontegro.

Традиційно на виставці не залишається без уваги тема IT-технологій в туризмі. На UITM'2018 презентують свої системи онлайн-бронювання та відстеження турів компанії IT-Tour, Tourexp і Online Bistro. Дані системи придатні для використання не тільки туристам, а й туристичним операторам і агентствам.

Завдяки UITM міжнародні партнери дізнаються про унікальну культурно-історичну спадщину, туристичні можливості та маршрути України. Виставка проходить за підтримки: Всесвітньої туристичної організації (UNWTO), Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, та Національної туристичної організації України.

Організатор UITM - провідний виставковий оператор України ДП "Прем'єр Експо" (ITE Group Plc, Великобританія), заходи якого проходять на найвищому рівні з максимальною користю для всіх зацікавлених сторін.

Приєднуйтесь до свята туризму у цьому році з 3 по 5 жовтня!

____________________________________________________________________
Міжнародний виставковий центр (Україна, м.Київ, Броварський пр-т 15, павільйон 3-С)
Безкоштовне відвідання виставки можливе за умови використання промо-коду. Шукайте промо-коди на сайтах і сторінках соціальних мереж учасників і партнерів виставки.