28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

ЕЛІТА-ТУР продовжує підкорювати нові вершини та відкривати горизонти

news
В 2022 році туристична компанія «Еліта-Тур» продовжує підкорювати нові вершини та відкривати горизонти. Ми не тільки покращуємо уже існуючі табори, але й відкриваємо нові і уже літнього сезону 2022 року запропонуємо їх нашим туристам.

В 2022 році ми продовжуємо активну роботу над табором «Чорне море» в Грибівці, який ми успішно запустили в 2021 році. Табір не тільки мав великий успіх, але й користувався попитом у наших маленьких мандрівників. 

Нові табори також плануємо відкрити у Закарпатті та Прикарпатті, щоб наші діти мали змогу побачити усі красоти України та насолодитись свіжим оздоровлюючим гірським повітрям. 

Продовжує працювати відділ з роботи з творчими та спортивними підлітками та пропонує виїзди на тренування та змагання по Україні та закордоном. 

З березня плануємо працювати по цікавих навчальних програмах в Еміратах, де можна доторкнутись до інноваційних технологій майбутнього у виставковому центрі Expo2020. 

В Болгарії цього року ми запускаємо новий дитячий табір з яскравою анімаційною програмою, що зможе запалити ще більше зірок і талантів.

Ми успішно йдемо в ногу з часом та продовжуємо відкривати світ для нашого майбутнього – дітей!