28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

UITM'2021. Свято туризму триває!

news
 
5-6 жовтня в Київському МВЦ відбудеться 27-й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM'2021

 

Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM готується вже в 27-й раз прийняти гостей з усього світу. Протягом двох днів 5 та 6 жовтня 2021 іноземні та вітчизняні туристичні компанії представлять новинки, що підготували до туристичного сезону осінь-зима 2021-2022. А туристичні агенції з усіх куточків України вже підтвердили свій намір відвідати виставку та готуються відправитися на пошук нових ідей для відпочинку своїх туристів.
У 2021 році участь в головній виставці осінньо-зимового сезону свою участь вже підтвердили компанії з 10 країн світу: з Болгарії, Єгипту, Індії, Литви, Мальдів, Німеччини, Узбекистану, України, Франції та Чорногорії. Вперше на виставці буде представлений національний стенд Мальдівських островів.

Цього року широко представлений розділ IT продуктів в туризмі. В експозиції представлені компанії, що надають повний комплекс послуг та підтримки туристичним агенціям, готелям та готельним мережам, сприяють синергії між ключовими гравцями туристичного ринку в створенні найдосконалішого туристичного продукту.

Цього року виставка буде проводитись в новому форматі. Вперше в рамках UITM відбудеться UITM’2021 – Перший Міжнародний Форум National Tourism Organizations (NTO) та Destination Management Organizations (DMO). В рамках форуму відбудеться декілька панельних дискусій, в ході яких будуть розглянуті нова роль та нові виклики в роботі Національних Туристичних Організацій (NTO) та Destination Management Organizations (DMO) в сьогоднішніх умовах турбулентності світової туристичної галузі. Спікерами та учасниками дискусій стануть представники іноземних та українських національних, регіональних та локальних туристичних організацій, профільних міністерств, державних агентств, профільних департаментів та посольств. Співорганізатором форуму виступає Національна туристична організація України (НТОУ).

5 жовтня також відбудеться дискусія «Туристи з країн Перської затоки в Україні». Цьогоріч відбувся справжній туристичний бум завдяки туристам з країн Перської затоки, що відкривають для себе Україну. Представники операторів в’їзного туризму України, провідні готелі, профільні асоціації, перевізники поділяться досвідом роботи з туристами з Близького Сходу, обговорять підсумки та досягнення літа 2021 року, а також напрацюють спільні рішення на 2022 рік. Співорганізатором форуму є Асоціація в’їзних туроператорів України (АІТОУ).

Осіння виставка UITM’2021 – це виставка прем’єр!

6 жовтня також вперше в рамках Міжнародного туристичного салону «Україна», відбудеться  «UITM’2021 – Форум туристичних агенцій України. Помічник турагента: must-have 2021-2022». Співорганізатором форуму виступить Українська Асоціація Туристичних Агенцій (УАТА). В рамках Форуму будуть розглянуті практичні питання організації роботи туристичних агенцій, питання розробки та розвитку маркетингових складових роботи агентів, будуть представлені робочі інструменти для створення ефективного та прибуткового туристичного агентства.
6 жовтня також відбудеться вже традиційна зустріч відомих мандрівників України з туристичними агенціями – TOKUDYDALI, де цього разу мандрівники поділяться секретами того, як втілити свою мрію в життя та поєднати роботу та мрію.

Також 6 жовтня запланована конференція «Програма підтримки дитячого туризму і мобільності молоді «Мандруй Україною. Діти», організаторами якої є Комітет туризму Торгово-промислової палати України, Асоціація дитячого і молодіжного туризму України.
 
Організатор 27-ого Міжнародного туристичного салону «Україна» - UITM'2021 - ДП «Прем'єр Експо» (HYVE Group).
 
Приєднуйтеся до свята туризму у цьому році з 5 по 6 жовтня!

Детальна інформація: https://www.ukraine-itm.com.ua/uk-UA/about.aspx