28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Єгипет названо 4-ю за швидкістю зростання туристичною дестинацією

news
Туристичне видання AFAR Travel Magazine & Guide включило Єгипет до ТОП-10 туристичних дестинацій з найбільшими показниками зростання. Першою країною рейтинга значиться Таджикистан, а Єгипет посідає четверту сходинку. Серед кращих також опинились Еквадор, Іран, Уганда та Коморські острови.
Єгипет названо 4-ю за швидкістю зростання туристичною дестинацією
Єгипет опинився серед кращих з показником зростання у туристичному секторі 36,8%. Варто зазначити, що торік країна очолила рейтинг AFAR, продемонструвавши збільшення туристичного потоку у 55,1%. 
За підсумками дослідження різних туристичних напрямків, AFAR Magazine визначила країни, які продемонстрували найшвидші темпи збільшення туристичного потоку у 2018 році в порівнянні з 2017. 
"Якщо ви бажаєте відвідати Єгипет до початку масового повернення туристичного потоку, зробіть це зараз" - стверждують в AFAR Magazine & Guide, адже протягом 2018 року кількість іноземних відвідувачів склало 11,3 млн. осіб, тоді як за підсумками 2017 року цей показник склав 8,3 млн. 
Ще більшого попиту на подорожі до Єгипту експерти очікують у 2020 році коли знов відкриється Великий Єгипетський музей.
За даними Всесвітньої ради з подорожей та туризма (WTTC), туристичний сектор Єгипта складає 11,9% загальної економіки країни. Зростання, що демонструє індустрія гостинності, не в останню чергу має завдячувати новоствореній інфраструктурі безпеки, яка спонукала туристів повернутися до Єгипту.
 
www.utg.net.ua