28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Місто-загадка

news
Чи думали ви коли-небудь скільки цивілізацій було до нас, які таємниці заховані в глибині століть? Хто і для чого побудував Стоунхендж? Що приховують піраміди Єгипту? Якщо ви хоч раз у своєму житті задавалися цими питаннями - вам потрібно разом з нами пройти по Тропі Інків, піднятися в таємничий місто Мачу-Пікчу і спробувати самим розгадати його загадку!
Місто-загадка
Про це місто мало що відомо, історичні відомості мізерні. Мачу-Пікчу був відкритий тільки в 1911, до цих пір його надійно приховували джунглі Перу.
 
Навіть конкістодори, перевернули по камінчику землі інків в пошуках легендарного золотого міста Ельдарадо, не знайшли цю фортецю.
 
Інки надійно сховали її в хмарах серед вікових заростей. Навіть першовідкривач Мачу Пікчу американець Хайрам Бінгем не відразу зрозумів що відкрив, він пішов далі по горах, але залишив своїх носіїв розчистити, як він думав, незрозумілі руїни. Яке ж було його здивування, коли через рік він повернувся і побачив ЩО очистили двоє його слуг!
 
Але і тоді натовпи туристів не кинулися розглядати цю мегалітичну споруду. І до 1990 року Мачу-Пікчу вивчали тільки історики та археологи. А з 1990 року були прокладені туристичні маршрути, в основу яких взято стародавні стежки Інків. І Мачу-Пікчу став відкривати свої таємниці поглядам здивованих туристів.
 
До сих пір немає однозначної думки хто побудував цю цитадель, хто в ній жив, що робив і куди відразу зникли всі його жителі в далекому 1800 році? Версії, одна цікавіше інший, пропонують і історики, і шукачі паранормальних явищ, але найбільш обізнані звичайно ж гіди Мачу-Пікчу!
 
Відправте ваших туристів у це дивовижне місце і хто знає, може вони теж знайдуть своє оригінальне пояснення таємниць древніх Інков!