28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Anex Tour анонсував Ель-Аламейн

news
В системі бронювання «Анекс» з'явилися пропозиції відпочинку на середземноморському курорті Єгипту Ель-Аламейн. Чартерна програма розрахована на п'ять місяців: з 1 червня по 22 жовтня, причому вильоти будуть двічі в тиждень (по понеділках і четвергах).
Anex Tour анонсував Ель-Аламейн
Серед пропонованих готелів на курорті у Anex Tour - переважно п'ятизіркові: Jaz Almaza Beach, 5*, Jaz Crystal, 5*, Jaz Oriental, 5*, Jaz Tamerina, 5*, Rixos Al Alamein, 5* і Jaz Almazino, 4*. Поки невідомо, який тип літаків туроператор використовує для перельотів (летіти 3,5 години). Експерти вважають, що на перших порах навіть середньомагістральні борти в Аламейн заповнити буде складно - влітку конкуренція між напрямками вище, а Ель-Аламейн, хоч і хороший, поки недостатньо розкручений напрямок.
«Anex Tour відкриває багато нових напрямків - флот їм це дозволяє. І звичайно, якщо вони заявляють, то летять. У всякому разі, на Кубу і в Домінікану програми не знімають, - констатує гендиректор мережі ТА «Поїхали з нами» Олег Кулик. - І два рази в тиждень влітку - це небагато. Але щоб Ель-Аламейн був затребуваний, доведеться активно просувати, проводити семінари для турагентів, пояснювати їм все, щоб інформацію донесли і до туристів. На початковому етапі новий курорт буде програвати іншим саме за рахунок незнання агентів». Пан Кулик уточнює, що в літній період анонсована програма буде конкурувати з програмами в Туреччину, південний Єгипет і Туніс. І це потрібно враховувати.
«Середземноморський Єгипет майже в два рази дорожче, ніж красноморський. Бюджетному туристу платити за нього стільки, та ще й без коралів, було нецікаво. Так, в Ель-Аламейн красиво, там білий пісочок, але це інше море і там доведеться доплатити за візу, - нагадує директор «Аполло-тур» Андрій Демура. - Для бюджетних туристів 25 доларів мають значення. Подивіться хоча б на Хургаду: британці і німці літають туди охоче, а у нас 90% полетів - в Шарм-ель-Шейх, куди візи не потрібні. Це ж показник. Хоча Ель-Аламейн буде цікавий тим, хто хоче поєднати відпочинок з відвідуванням Олександрії або просто урізноманітнити кругозір».
Зараз забронювати тижневий тур на цьому курорті в готелі 4* можна за ціною від 39 тисяч гривень за двох (Jaz Almazino, 4*) або від 42,5 тисяч гривень за двох в готелі 5* (Jaz Tamerina, 5*).
 

turprofi.com.ua