28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

МАУ відкриває рейси до Ізміра

news
У період літньої навігації 2019 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розширить географію польотів та розпочне виконання власних прямих рейсів до Ізміра.
МАУ відкриває рейси до Ізміра
Починаючи з 15 червня 2019 року, пасажири зможуть дістатися прямими рейсами МАУ з Києва до Ізміра. Рейси між Києвом та Ізміром виконуватимуться щоденно на середньомагістральних повітряних суднах Boeing 737-800 нового покоління та Embraer.
Час відправлення з Києва об 11:05, прибуття до аеропорту Ізмір о 13:25, зворотній рейс вилітатиме з Ізміра о 14:10 , час прибуття до аеропорту "Бориспіль" - 16:40
Мінімальна вартість перельоту в один бік з урахуванням податків та зборів складатиме 819 гривень* за умови завчасного бронювання.
«Завдяки прямому сполученню між Києвом та Ізміром українці отримають можливість відкрити для себе нові куточки Туреччини. У той же час іноземні пасажири зможуть завітати до України або ж скористатися широкою маршрутною мережею МАУ з рейсами до міст Західної Європи та країн Скандинавії зі зручною пересадкою у Міжнародному аеропорту «Бориспіль», - зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

www.utg.net.ua