28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Ryanair збільшить частоту польотів по 4 маршрутах в Україну в зимовий сезон

news
Ryanair збільшить частоту польотів за чотирма маршрутами з Іспанії, Словаччини та Польщі в Україну в сезон зимової навігації польотів 2019/2020, свідчить аналіз розкладу лоу-коста, проведений avianews.com.
Ryanair збільшить частоту польотів по 4 маршрутах в Україну в зимовий сезон
З 27 жовтня частота рейсів на лінії Київ - Братислава збільшиться з двох то трьох на тиждень. На додаток до перельотів по понеділках і четвергах з'явиться ще один - по неділях.
Розширення польотів до Польщі торкнеться відразу два маршрути з Києва. З 28 жовтня Ryanair збільшить свою присутність на лінії Київ - Краків з чотирьох до п'яти рейсів на тиждень. Якщо зараз польоти на цьому маршруті виконуються по вівторках, четвергах, суботах і неділях, то в зимовому розкладі літаки літатимуть по понеділках, середах, четвергах, п'ятницях і неділях.
У випадку з рейсами з Києва до Варшави (аеропорт Модлін) Ryanair не збільшить число днів перельотів, однак розширить частоту з чотирьох до п'яти на тиждень за рахунок відкриття з 1 листопада другого рейсу по п'ятницях. Таким чином, маршрут Київ - Варшава стане першим серед українських напрямків Ryanair, на якому рейси будуть виконуватися два рази на день.
Четверте розширення торкнеться напрямок Київ - Барселона. З 2 листопада польоти на цьому напрямку літаки Ryanair будуть виконувати п'ять разів на тиждень, замість чотирьох. На додаток до рейсів по понеділках, середах, п'ятницях і неділях в розклад внесений рейс по суботах.

www.avianews.com