28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

AigleAzur виконав свій перший рейс до Києва

news
В ніч з 18 на 19 квітня 2019 року, провідна авіакомпанія Франції - AigleAzur (ЕгльАзюр) виконала перший прямий переліт за маршрутом Париж-Орлі <> Київ-Бориспіль.
AigleAzur виконав свій перший рейс до Києва
Другий найбільший французький авіаперевізник AigleAzur зробив новий великий крок у реалізації стратегії розвитку і відкрив першу пряму лінію до столиці України з Парижа-Орлі. Київський напрямок буде інтегровано в мережу Європи і далі - через стикувальні рейси в співробітництві з партнерами. Серед іншого, він відкриє для пасажирів нові варіанти планування далекомагістральних маршрутів в Азію, Південну Америку, Африку. Регулярні перельоти між аеропортами двох столиць здійснюються тричі на тиждень. Рейс виконується літаком Airbus A320 в двох класах (12 місць в Бізнес-класі і 168 місць - в Економ-класі).
Франц Івлен, Президент і Генеральний директор AigleAzur, заявив: «Ми дуже раді представити наш Airbus A320 в Україні і тим самим інтегрувати Київ в нашу європейську мережу. Ми продовжуємо писати історію компанії, консолідуючи наші історичні лінії і посилюючи нові інструменти розвитку в Європі. Запуск цієї абсолютно нової послуги ідеально відповідає нашій меті - об'єднати мережі середніх вантажних перевезень. І ми особливо пишаємося тим, що є першою французькою авіакомпанією, яка пропонує прямий зв'язок між аеропортом Орлі і Києвом. Так ми надаємо нашим пасажирам можливість відкрити для себе столицю Франції і стати ще ближчими до Європи».
Павло Рябікін, Генеральний директор ДП МА «Бориспіль», сказав: «За підсумками 2018 року Міжнародний аеропорт «Бориспіль» піднявся на перше місце в рейтингу Міжнародної Ради Аеропортів (ACI Europe). Ми досягли цієї позначки завдяки динамічному зростанню пасажиропотоку на 19,4% серед аеропортів, які обслуговують від 10 до 25 мільйонів пасажирів. Прихід нових авіакомпаній підтверджує, що інтерес світу до України зростає і вона поступово стає одним з важливих пунктів на перетині європейських шляхів авіасполучення. А прихід AigleAzur з його партнерською мережею, яка забезпечує перельоти в різні регіони планети, сприяє зміцненню репутації України, як партнера, і відкриває нові можливості як для українців, так і для пасажирів з усього світу».
У 2017 році Європейський Союз спростив в'їзд громадян України в ЄС, встановивши режим візової лібералізації для перебування строком менше трьох місяців. AigleAzur, будучи компанією-піонером в об'єднанні людей і культур, особливо пишається тим, що дала динамічний імпульс контактам між Францією і Україною, і пропонує своїм клієнтам різноманітні варіанти подорожей.
У 2019 AigleAzur підтримує 16-й Фестиваль «Французька весна в Україні» в якості офіційного партнера-авіаперевізника і запрошує всіх насолодитися французькою музикою, фільмами, сучасним мистецтвом як в Києві, так і по всій Україні.

www.mir.kiev.ua