28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

У Лівані пройде український культурний фестиваль

news
У Лівані з 8 травня протягом двох тижнів в історичних місцях країни, включаючи Бейрут, Тріполі, Джбейль, Захле і Сайду, пройде фестиваль, створений для розширення культурного обміну між Україною та Ліваном.
У Лівані пройде український культурний фестиваль
Мета фестивалю полягає в тому, щоб укріпити двосторонні зв'язки між двома країнами. Учасники подій в особі ліванців та інших національностей зможуть краще дізнатися про культурні традиції України, прослуховуючи музику та насолоджуючись виставками українського одягу, їжі та картин художників.
Представник посольства України в Лівані сказав: «Мета фестивалю - представити Україну з її багатогранними культурними традиціями, роблячи акцент на кращу спадщину пісні, музики та образотворчого мистецтва як країни, духовно близькою до Лівану».
Чиновники заявили, що в Лівані 5000 українських жінок перебувають у шлюбі з ліванськими чоловіками, але є підозра, що вихідців з України в країні набагато більше. Таким чином, можна з упевненістю стверджувати, що в Лівані присутня велика українська громада, а в Україні - ліванська. Міністерство підтримує цей культурний фестиваль, який буде додано до списку спільних заходів між двома країнами.

www.otpusk.com