28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Bees Airline також розширила мережу регіональних рейсів.

news
Українська авіакомпанія Bees Airline анонсувала запуск нових рейсів в європейські міста.
З 22 грудня авіакомпанія полетить в Барселону (Іспанія), а з 28 грудня в Тбілісі (Грузія). Обидва рейси будуть виконуватися двічі на тиждень. Також авіакомпанія розширила мережу регіональних рейсів і виконала перший політ з Києва до Львова. Про це повідомила прес-служба Міжнародного аеропорту "Львів" у Facebook.

"Авіакомпанія Bees Airline виконала перший рейс з Києва до Львова. Відтепер цей рейс буде регулярно курсувати до п'яти разів на тиждень... У столицю літак прилітає в аеропорт Жуляни", - йдеться в повідомленні.

Також, з 20 грудня авіаперевізник почав виконувати рейси до Праги. Літак вилітає зі Львова о 15.30 і прилітає до Праги о 17.00. У зворотному напрямку літак вилітає з Праги о 18.00 і прилітає до Львова о 19.30. Рейси будуть виконуватися по понеділках і п'ятницях.
 
Bees Airline:

Авіакомпанія Bees Airline була зареєстрована в кінці 2019 року. Аеропортом базування є Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) імені Сікорського.

21 вересня 2021 року стало відомо про те, що український лоукостер Bees Airline запускає міжнародні рейси з України за чотирма туристичними напрямками. Літаки відправлятимуться з Одеси та Києва.

14 жовтня українська авіакомпанія-лоукостер Bees Airline запустила регулярне сполучення між Києвом і Одесою. Рейси виконуються 5 разів на тиждень: у понеділок, вівторок, четвер, п'ятницю та неділю.
 
Джерело: УНІАН